El proper 19 de maig a les 18.00 hores, el COETC i la AEIT hem organitzat un acte d'homenatge per tots aquells col·legiats i associats que compleixin 25 anys o més al nostre col·lectiu. 

L'esdeveniment "+25 anys" comptarà amb una localització clau pel col·lectiu de les telecomunicacions, L'Aula Màster (A3) del Campus Nord de la UPC. 

L'acte no només reconeixerà la trajectòria dins el nostre col·lectiu del grup de professionals commemorats, sinò que serà un espai únic per repassar el passat de les telecomunicacions, analitzar la situació que estem vivint i mirar cap al futur del nostre sector. Alhora, l'esdeveniment servirà per celebrar també,  el Dia Mundial de les Telecomunicacions. 

Amb tot això, volem comptar amb els protagonistes que han escrit al llarg d' aquests darrers anys el camí de les telecomunicacions, i des d'aquí, us fem arribar la convocatòria per tal de poder comptar amb tots vosaltres en aquesta celebració!

En les properes setmanes publicarem el programa del acte.

Volem comptar amb tu!

Confirma la teva assistència a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.