TORNEIG DE PÀDEL 50 ANIVERSARI DEL COIT

Amb motiu del seu 50 Aniversari, el Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació juntament amb la AEIT.CAT organitzen un TORNEIG DE PÁDEL en el qual participaran totes la Delegacions i Associacions. La fase final tindrà lloc a Madrid, el proper 7 d'octubre de 2017.

torneo padel

 

TORNEIG previ COETC

La demarcació de Catalunya realitzarà un torneig previ (el dissabte 23 de setembre a Barcelona) per seleccionar la parella que participarà a la fase final, APUNTA’T!

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Cada parella participant ha de tenir un mínim d'un associat a la AEIT o col·legiat al COIT.

Ha d'haver-hi una participació mínima al torneig de 8 personesl. El màxim serà de 16 persones (per ordre d’inscripció).

Les dues parelles finalistes de cada Delegació/Associació Territorial jugaran la Fase Final amb les parelles finalistes de les restants Delegacions/Associacions Territorials.

Els estudiants d'últim curs de Màster poden inscriure's com pre-col·legiats i també poden fer-ho estudiants d'últim curs de Grau.

Si estàs col·legiat o associat i vols participar per la Demarcació de Catalunya envia un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. , indicant nom complet i numero de col·legiat o associat i et facilitarem tota la informació relativa al Torneig.