Error
  • JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 11971

Celebració de l'acte "+25 anys de professió"

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, ahir, vam celebrar l’acte “+25 anys de professió” en el que es va reconèixer als membres del col·lectiu que porten 25 anys o més amb nosaltres.

No et perdis tots els detalls de l’ acte!

La celebració va tenir lloc a la ETSETB, lloc insígnia pels enginyers de telecomunicació commemorats, ja que la majoria d’aquests van formar-se a l’Escola.

Manuel Moralejo, degà delegat del COETC, va donar la benvinguda a un acte que va repassar la trajectòria de la telecomunicació a Barcelona, així com la situació actual i els desitjos pel futur de la professió.

L’esdeveniment va comptar amb una taula honorífica de professionals molt significatius pel col·lectiu, que van aportar la seva visió i reflexions sobre les telecomunicacions, tot reunint a al vicerector d’ estudiants de la UPC, Sisco Vallverdú, ex directors de la Escola, com Lluís Jofre o Antoni Elias, l’ actual director de la Escola, Ferran Marquès, així como  al professional de les telecomunicacions, Pedro Mier.

Col·legiats com José Mª Llevat, primer col·legiat al COETC, o Félix Bardajjí, també van tenir l’oportunitat d’aportar la seva visió al llarg del acte, que va finalitzar amb la entrega dels reconeixements a tots aquells membres del col·lectiu que portaven més de 25 anys amb nosaltres. Al acabar l’acte, els assistents van poder gaudir durant el còctel, d’una exposició de fotos històriques de l’Escola.

Des d’aquí tots els  membres del COETC i l’AEIT.CAT, així com el nostre degà, Manuel Moralejo, volem agrair a tots els participants del acte, que van fer que la vetllada fos única i especial.

Esperem poder comptar amb tots vosaltres per les pròximes edicions, i seguir legitimant la professió dels enginyers de telecomunicació durant molts anys més.  

NO ET PERDIS LES FOTOS DE l'ACTE +25