Pre-col·legiació

Qui es pot pre-col·legiar al COETC?

La Junta de Govern del COIT ha aprovat la possibilitat d'adhesió com a Pre-col·legiats, als estudiants del “Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació” o dels estudiants d'últim curs de la titulació de “Enginyer de Telecomunicació” (Pla 92) 

Per procedir a la inscripció nomès cal:

1) Omplir el  formulari d'inscripció

2) Adjuntar 1 fotografia de carnet actualitzada.

3) Fotocòpia del DNI o NIE

4) Justificant d'estar matriculat al “Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació”, o justificant d'estar matriculat en la titulació “d'Enginyer de Telecomunicació” on s'indiqui clarament haver cursat, almenys, el 80% dels crèdits que componen aquesta titulació.

5) Finalment remetre escanejada la documentació esmentada als anteriors punts a l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 


 

 

Si prefereixes també pots enviar la documentació a la següent adreça postal, en aquest cas necessitarem dues fotografies grandària carnet

COL·LEGI OFICIAL D'ENGINYERS DE TELECOMUNICACIÓ. CATALUNYA

C/ Ali Bei, 59. 08013 Barcelona.

Quan deixarè de ser pre-col·legiat?

La situació de pre-col·legiat s'esgota bé a la finalització dels estudis que habiliten per a l'exercici de la professió d'Enginyer de Telecomunicació, havent de passar a la situació de "Col·legiat" si es desitja continuar rebent els serveis del COIT, o bé a l'any de la concessió de la mateixa. Aquest termini podrà ser prorrogat, a petició del pre-col·legiat, com a màxim durant un any més.