Us presentem la nova Imatge Corporativa

 

noticia emocicn de conectar

Sota el lema “l'emoció de connectar”, COIT/COETC i AEIT acosten la professió d'Enginyer de Telecomunicació a la societat

El Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació i l'AEIT vam presentar el 20 de febrer de 2020, la seva nova identitat corporativa. Sota el lema “l'emoció de connectar”, ens adaptem a les exigències de l'era de la informació quan es compleixen 100 anys des del naixement de la titulació d'Enginyer de Telecomunicació.

El resultat de la nova identitat corporativa és “una marca digital, innovadora, honesta i versàtil”, que aporta nous valors a l'estratègia de futur del COIT/COETC i la AEIT, estratègia que abasta nous espais de diàleg, avantguarda i intercanvi, amb els quals fer front als reptes de la professió amb els quals generar oportunitats de creixement i evolució a la nostra societat.

El projecte, lluny de suposar un canvi merament formal, abarca de manera transversal a tots els nivells de la corporació, promovent una nova identitat de marca que aposta per repensar el present, passat i el futur de totes dues institucions, actualitzant els seus valors als nous temps i a les necessitats emergents de la professió. Amb aquesta nova identitat corporativa COIT/COETC i AEIT assumeixen el canvi i l'evolució que són inherents a les nostres tecnologies i s'adapten, així, als nous reptes i escenaris professionals, alhora que s'acosten a les noves generacions i a la resta d'institucions i empreses.

Encara mantenint l'escut heràldic com a referència professional -reservant el seu ús per a ocasions protocol·làries, degut a la seva llarga història i continuada presència com a part del llegat de l'enginyeria de telecomunicació-, Col·legi i Associació donen pas amb aquest canvi a una marca adaptada als nous temps. Així, partint de la unitat mínima d'informació del món digital -el bit, representat per un punt o píxel-, es construeix un univers gràfic de recursos visuals que dóna lloc a un nou segell d'identitat senzill, fàcilment identificable, adaptable a tots el formats digitals i perfectament alineat amb els valors d'innovació i futur que emboliquen aquesta professió.

 proporcion aurea coit-01 1

El nou logo “IT” és una marca “honesta, versàtil, digital i innovadora”, principis inspiradors del projecte, que respon a la meta essencial del col·lectiu: “connectar a persones i emocions”. A partir d'ella s'han dissenyat una sèrie de patrons i adaptacions a tota mena de formats, que representen les freqüències, senyals, els sistemes i, en definitiva, la informació com a subjecte essencial d'aquesta professió.