ELS ENGINYERS DE TELECOMUNICACIÓ MÉS SOLIDARIS.

  

 AAEAAQAAAAAAAAuNAAAAJGY5ZWFiMjRiLTU2ZDMtNGI3MC1hNzQ0LWEyZWZmYjc3YmU1MQ

ELS ENGINYERS DE  TELECOMUNICACIÓ

MÉS SOLIDARIS.

AMBAIXADORS D'IL·LUSIONS

 foto voluntario  st. joan de deu 17-18

D’ esquerra. a dreta: Marc, voluntari titular del hospital San Joan de Déu; Tina, Cap de voluntariat del hospital i Carlos, voluntari enginyer de telecomunicació col·legiat.

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació, dins del marc del seu 50 è. Aniversari, inicia a nivell nacional una labor solidària amb diferents accions socials i voluntàries per als nens i adolescents en entorns hospitalaris.

Els enginyers de telecomunicació voluntaris s’estan acostant als nens hospitalitzats per compartir amb ells un somriure, facilitant-los l’hospitalització i fomentar la seva vocació tecnològica. A més a més, s’ofereix als nens la possibilitat de viure l’experiència de realitat virtual de la “història de les telecomunicacions” que el COIT ha creat amb motiu del 50 è. Aniversari. Amb aquesta acció molts nens coneixeran més de prop la professió de l’enginyer de telecomunicació i el treball específic que cadascun dels enginyers fa en el seu dia a dia, perquè seran els propis col·legiats els que s’ho explicaran i atendran les seves inquietuds.

Els primers enginyers de telecomunicació voluntari estan molts satisfets de poder participar en accions solidàries com aquestes de la mà del COIT i de contribuir en facilitar als nens l’estança en un hospital en unes dates tan crítiques i especials com aquestes.

L’acció solidària ja ha començat a l’Hospital Infantil San Joan de Déu de Barcelona, i comte amb un equip de 17 col·legiats voluntaris que fan d’ambaixadors de la professió i que visiten des del proppassat mes de Desembre als petits hospitalitzats. L’Hospital Infantil San Joan de Déu, es una entitat sense ànim de lucre que des dels seus orígens acull, acompanya i es compromet amb les persones més desfavorides d’aquest món.

En paraules de Carlos Espinós, enginyer de l’any 2015 i un dels primers voluntaris: “En tots els anys que porto de col·legiat és l’acció que ha fet el Col·legi que més m’ha agradat i es un plaer poder col·laborar. Teniu que continuar en aquesta línia”.

En la tasca solidària del COIT també està prevista una col·laboració amb la fundació Aladina a partir del 15 de gener que acostarà als enginyers de Telecomunicació als nens de la secció d’oncologia de l’Hospital Niño Jesús de Madrid, un centre de referència on la fundació realitza accions de voluntariat des de 2005. Cada tarda, els voluntaris d’Aladina arriben a l’ hospital per aconseguir que els nens “aladinos” no perdin el somriure i d’alguna manera contribuir a la seva recuperació. Des de el COIT volem fer que això sigui possible.

El COIT com a institució que representa a la professió d’enginyers de telecomunicació i als enginyers de telecomunicació, té com objectiu final, contribuir al desenvolupament social i a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Per a més informació contacteu amb el Departament de Comunicació del COIT.

Contacte: Yasmina Méndez  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / 638 286 281.