EL COETC PARTICIPA A SCEWC 2017

smart-city-expo-world-congress 0
El Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació participa un any més com a partner de l'esdeveniment més important dins de la indústria de les ciutats intel·ligents: el Smart City Expo World Congress, que se celebrarà a Barcelona del 14 al 16 de novembre en el recinte firal de Gran Via a L'Hospitalet de Llobregat.

Empower Cities, Empower Citizens, Smart City Expo World Congress (SCEWC), l'esdeveniment capdavanter internacional sobre ciutats intel·ligents acollirà aquest any la seva major edició fins avui. Del 14 al 16 de novembre, el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona reunirà a 700 ciutats de tot el món, així com 600 expositors i 420 ponents. L'esdeveniment també acollirà el primer Smart Mobility World Congress, un congrés entorn transport intel·ligent, resultat de la fusió de BcnRail, el saló internacional de la indústria ferroviària i el propi apartat de mobilitat de SCEWC.

Per aquest any, el COIT i el COETC tornaran a comptar amb un stand a la zona d'exposició del congrés després de l'èxit del passat any. Un espai pensat perquè els col·legiats que desenvolupen la seva professió en el sector del Smart City o l'Internet de les Coses, disposin d'una zona per promocionar els seus serveis i/o productes. Podran comptar amb mobiliari i fins i tot personalització gràfica. Tots els que vulgueu participar podeu consultar les bases de participació en el stand aquí.

A més, el COETC ofereix als seus membres un nombre d'invitacions gratuïtes d'accés a l'exposició, que podran sol·licitar a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. remetent les seves dades de contacte i nombre de col·legiat.

Per consultar més informació sobre el Congrés i el programa complet de conferències pot accedir a la web de l'esdeveniment en: https://www.smartcityexpo.com/en

Sol·licitud i descripció de la participació dels col·legiats stand del COIT/COETC durant el SCEWC 2017