EL COETC RECONEIX ALS MILLORS ESTUDIANTS I DOCTORS D'ENGINYERIA DE TELECOMUNICACIÓ

El Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (COETC) ha celebrat la XXXVII Edició de lliurament dels Premis Enginyers de Telecomunicació que reconeix les Millors Tesis Doctorals, els millors Projectes Fi de Carrera/Treballs Fi de Màster i les millors Trajectòries acadèmiques en Enginyeria de Telecomunicació.

El COETC segueix reafirmant amb aquest esdeveniment el compromís amb l'excel·lència en la formació dels enginyers de telecomunicació i el treball i implicació de les Escoles i els seus professionals. Els premis són el reconeixement al treball investigador i a l'esforç innovador d'aquests joves de les diferents Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació.

premios-coit-20178premios-coit-201748

 

Els joves premiats van recollir el seu guardó (dotació econòmica) en un acte molt familiar que va reunir a patrocinadors, premiats i personal docent. Els premis no haguessin pogut realitzar-se sense la col·laboració de les principals empreses espanyoles del sector TIC, usuàries de tecnologia:

ADESLAS, AIRBUS DEFENCE & SPACE, ALTRAN, ASISA, BANC SABADELL, CAIXA D'ENGINYERS, ERICSSON, FUNDACIÓ TELEFÒNICA, HISDESAT, HISPASAT, IBM, INNOVA, ISDEFE, ORANGE, TELTRONIC, SITUA, EL COIT I LA AEIT.

Aquest any han concorregut a aquests premis 124 candidatures entre Tesis doctorals (37), Projectes Fi de Carrera (19) i Treballs Fi de Màster (46), i Trajectòries Acadèmiques (22), que han estat avaluats per 318 avaluadors, tots ells directors i responsables de telecomunicació de 36 centres universitaris, els qui han realitzat un total de 2509 avaluacions.