El COETC celebra els Reis al cinema amb una vuitantena de col·legiats i les seves famílies

Una vuitantena de persones, enginyers de telecomunicació col·legiats acompanyats de les seves famílies van assistir als cinemes Full HD Splau a veure Rogue One. Una historia de Stars Wars. Tot ells convidats pel Col·legi Oficial d'enginyers de Telecomunicació (COETC ), que va llogar dues sales per gaudir de la pel·lícula.

IMG 8692

L'acció ha tingut molt bona acollida, ja que ha sigut una jornada diferent i molt familiar en un dia en el qual els nens estan de vacances nadalenques. Abans de la projecció de la pel·lícula, el director del cinema Kilian Budesca i el tècnic Raúl Estivill van dirigir-se als assistents explicant la tecnologia que utilitzen les sales del cinema Splau.

Ells van encarregar-se d'explicar el procés de digitalització del cinema en els últims anys així com els avanços en sistemes de so multicanal amb tecnologia Dolby Atmos, dades molt interessants pel col·lectiu d’enginyers de telecomunicació.

IMG 8688

El tècnic Raúl va recalcar una de les diferencies amb altres cinemes, les sales d' Splau incorporen pantalles corbades, perquè existeixi la màxima immersió de l'espectador dins la pel·lícula, donant sensació d'estar dins la pantalla.

A més vàrem explicar detalls tècnics interessants pel col·lectiu com la definició de vídeo o bé com reben els continguts que després visualitzem els espectadors. Els col·legiats van poder preguntar dubtes al respecte i fins i tot alguna persona va demanar visitar la cabina.

IMG 8690

La pel·lícula recentment estrenada va cridar l'atenció de grans i petits en la vespra de la esperada nit de Reis, una jornada especial pel COETC.