Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari/a amb id: 11971

Participa a la Campanya d'actualització de dades i carnets del COETC!

Amb l'inici del 2016, al Col.legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COETC) hem iniciat una campanya d’actualització de les dades dels nostres col.legiats al web del COIT i de petició de nous carnets de col.legiat.

 Amb aquesta campanya pretenem millorar la qualitat de les nostres fitxes de col.legiats i amb elles, les comunicacions i la relació amb el nostre col.lectiu.

Per altra banda, volem fer arribar a tots aquells col.legiats que ho desitgin, el seu carnet del Col.legi. Per això, des del COETC hem obert una bústia electrònica per rebre les fotografies de carnet dels col.legiats interessats i d’aquest mode, poder incloure-les al nou carnet:


Tant si vols el carnet, com si ja comptes amb el teu, actualitzant les dades podràs gaudir plenament de tot allò que el Col.legi pot oferir-te i no perdre't res. Descomptes en cinema, espectacles, cursos, màsters, serveis financers i de salut...

En tan sols dos minuts, podràs actualitzar les teves dades i col.laboraràs a que des del Col.legi puguem millorar la nostra feina dia rere dia.