Slider

El COETC - AEIT.cat té una proposta per a tu! 

Vine i participa en el sorteig! 

   

Dimecres, 18 d’abril

de 2018 a les 19 h.

  

Sala Pedro Vicente del Fraile

 A la nostra seu de Barcelona:

  carrer Ali Bei, 59 

   “¿La música distrae? Neuromúsica y educación”

Com cada any, s’acosta la data en què celebrem Sant Jordi, una celebració que el COETC i l’AEIT.CAT volen compartir amb tot el col·lectiu. Aquest any, el company Jordi A. Jauset ens presentarà el seu llibre: ¿La música distrae? Neuromúsica y educación.

“Música i educació son elements inseparables per ajudar a reduir el denominat fracàs escolar” segons cita l’autor, Doctor en comunicació, Enginyer de Telecomunicació i professor superior de música, entre d’altres.

Aquesta nova obra està centrada en els beneficis que aporta l’aprenentatge musical, i exposa com la música, ben utilitzada, pot ser una eina molt beneficiosa en l’àmbit educatiu contribuint a un desenvolupament cerebral que pot millorar les habilitats en altres dominis no musicals, com per exemple els relatius al llenguatge.

La música permet gestionar i expressar les emocions, facilita la socialització i reforça el sistema neuronal. En mans d’un educador, mobilitza importants recursos cerebrals que potenciaran les habilitats motores, emocionals, cognitives i socials dels nens.

Si vols descobrir, conèixer altre punt de vista, ampliar la teva percepció en relació amb la neurociència musical i participar en el sorteig d’un exemplar d’aquesta interessant obra, el COETC us convida per a què gaudiu d’aquesta presentació.

Si estàs interessat en assistir, si us plau, confirma la teva assistència al següent correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Si vols conèixer i ampliar la informació de l’autor pots consultar el següent enllaç:http://jordijauset.es/biografia/