Slider

 CAT1 C peq                      INTERCOL 2018 LOGO

                             

JA ARRIBA LA IX CURSA INTERCOL·LEGIAL!

 

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicacions es suma als diferents col·legis professionals de Catalunya per difondre i organitzar la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018.

A més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre territori, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.
La cursa s’adreça a col·legiats, però també als familiars i amics dels professionals participants, membres dels respectius col·lectius professionals organitzadors.

Es celebrarà el Dissabte, 14 d'abril a les 09.00 h. a la zona de la Mar Bella, Barcelona (punt d’arribada i sortida al moll de Mestral. Port Olímpic).

La cursa recorrerà un circuit de 10km per als participants de les categories: junior, sènior i veterà i de 5km per a la categoria infantil. 

Tindrà un preu de 10 € per a adults (amb xip de lloguer: 12 €) i la inscripció infantil és gratuïta (amb xip de lloguer: 2 €).

Per accedir a tota la informació i poder inscriure’t a la cursa a:  www.laintercol.cat