COETC

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació és l'òrgan executiu, de direcció i administració de l'organització general del COIT.

Està constituïda pels següents càrrecs:

  • Degà President
  • Vicedegà
  • Secretari
  • Vicesecretari
  • Tresorer
  • Nou Vocals

Tenint tots ells un mandat d'actuació de quatre anys, i són designats per elecció lliure, directa i secreta de tots els col·legiats.

Tant el funcionament i facultats de la Junta de Govern, com les atribucions dels seus membres estan recollides en el capítol IV dels Estatuts Generals del COIT, seccions tercera i quarta respectivament.

Consulta la Junta de Govern aquí.

____________________________________________

En l'àmbit territorial de Catalunya, de conformitat amb els requisits legals i estatutaris,  la delegació de funcions de representació del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació es porta a terme en la persona de Sr. Manuel Moralejo Herrero, com a degà-delegat del COIT a Catalunya.

 

CARTA DEL DEGÀ: 

                      

Benvolguts companys, 

Sóc en Manuel Moralejo i el meu objectiu és informar-vos del meu recent nomenament com a Degà Delegat del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació a Catalunya (COETC).

Tota la meva vida professional s'ha desenvolupat a Catalunya i des de Catalunya, principalment al sector audiovisual, primer a l'empresa privada, més tard a Radiotelevisió Espanyola i finalment a RETEVISIÓN. Alternativament he col·laborat amb diferents organismes o entitats presumint, amb satisfacció, de la meva intervenció, en el seu moment, en la creació i desenvolupament de la ETSEB de la UPC.

Després de l'escissió dels òrgans representatius de l'Enginyeria de Telecomunicació a Catalunya podem afirmar sense objecció que la Generalitat de Catalunya ens reconeix als seus registres d'entitats jurídiques com l'únic Col·legi professional d’aquesta professió a Catalunya.
En aquest nou context, i donat que no pretenc encapçalar juntes directives futures, m'he compromès a treballar a favor de l'autoorganització de la nostra professió al nostre entorn. Per tal de portar-ho a terme, demano la vostra desinteressada i valuosa col·laboració.

La meva tasca prioritària i transitòria, amb la col·laboració inestimable de la Junta provisional de l’AEIT.CAT, que presideixo, té com a objectius els següents:

  • Convocar, el més aviat possible, eleccions democràtiques per a l'elecció de les Juntes de govern del COETC i de l’ AEIT a Catalunya, procurant aconseguir una bona coordinació entre ambdues.
  • Mantenir, mentre es trien les noves Juntes, un elevat nivell d'activitat en la prestació de serveis al col·lectiu.
  • Animar als companys que per diverses raons no formen part del nostre col·lectiu, a incorporar-se o reincorpor-se a ell, garantint la conservació del número en aquest últim cas.

Finalment, em poso a la vostra disposició per tal que em feu arribar els vostres comentaris i suggeriments que considereu oportuns a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Manuel Moralejo