Vacances al COETC

Les instal·lacions del COETC al Carrer Ali Bei romandran tancades del 1 d’agost al 21 d’agost.

Tornem el dilluns 22 d’agost!

BONES VACANCES A TOTS I TOTES! 

Campanya al COETC: Actualització del llistat de Certificadors Energètics d'Edificis!

Des del COETC estem iniciant una campanya per actualitzar el llistat públic de la Generalitat de professionals del nostre col·legi que realitzen certificacions energètiques d’edificis.

Si ets col·legiat/da al COETC i vols que les teves dades apareguin al llistat públic de la Generalitat, no dubtis en seguir els següents passos:

1. Si encara no ho has fet, actualitza les dades del teu perfil al web del COIT: https://www.coit.es/index.phpop=actualizacion&redirecSeguro=1                         

2. Envia’ns les dades necessàries pel  llistat de certificadors:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Nom, Cognom, Província, Població, CP, Telèfon, E-mail)

Participa a la nostra campanya! 

Postposat: Visita tècnica a PROMAX: 21 de juliol del 2016

Des del COETC  hem organitzat una visita tècnica a l’empresa PROMAX  per tal de visitar les seves instal·lacions i  projectes, així com conèixer amb profunditat la teva trajectòria i els seus equips.

Si vols assistir, confirma la teva assistència a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Finalment, la visita ha sigut postposada per al mes de setembre. 

Celebració del dinar de Treball d'Escoles d'Enginyeria i Col·legis Professionals

El passat dijous 30 de juny, vam celebrar al Hotel NH Podium, un dinar de treball amb l’objectiu de reunir el nostre col·legi amb altres col·legis professionals d’enginyeria, així com amb representats de les diferents universitats a Catalunya que imparteixen el Grau i el Màster d’enginyeria de Telecomunicació i els representants dels seus estudiants.

Descobreix més detalls sobre el dinar de treball!