Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari/a amb id: 11971

BARCELONA ACULL EL FÒRUM @ASLAN EN LA XI EDICIÓ DEL TOUR TECNOLÒGIC

Els membres del COETC assisteixen al #ForoASLAN Barcelona sobre "Transformació Digital: Tot Connectat" que ha tingut lloc en el World Trade Center Barcelona aquest dijous 20 d’octubre. Aquest fòrum pertany a la XI edició del Tour Tecnològic @asLAN. La temàtica principal ha estat "el paper de les tecnologies en xarxa per impulsar la transformació digital" i ha ofert una àmplia perspectiva sobre importants tendències de futur i solucions tecnològiques disponibles per construir infraestructures digitals alineades amb el negoci. En l'acte de benvinguda ha participat D. Manuel Moralejo, Degà-delegat del COIT a Catalunya que ha brindat unes paraules en la inauguració. El nostre degà ha comentat el repte que es presenta a les empreses i als usuaris en relació a la transformació digital de las societats.

ASLAN4

Des del Col·legi oficial d’enginyers de telecomunicació volíem fomentar aquests fòrums que són espais de trobada i divulgació on conèixer les últimes innovacions tecnològiques i com alinear-les amb el negoci. En aquest sentit recolzem iniciatives con les del Tour Tecnològic @asLAN.

Aquestes trobades formen part d'un Cicle de Fòrums Especialitzats que es desenvoluparan fins al mes de novembre en diferents ciutats. Tots els que ja s'han celebrat han resultat un èxit, tant en afluència d'assistents com en qualitat de continguts.

El COIT i la AEIT us conviden al SMART CITY

El Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació i l'Associació Espanyola d'Enginyers de Telecomunicació participen un any més com partners de l'esdeveniment més important dins de la indústria de les ciutats intel·ligents: el Smart City Expo World Congress 2016, que es celebrarà a Barcelona del  15 al 17 de novembre en el recinte firal de Gran Via a L'Hospitalet de Llobregat. 

No podeu faltar al Congrés més important pel col·lectiu. 

Jornades Micològiques i Sortida Boletaire!

Per celebrar l’inici de la tardor i amb ella, de la temporada de bolets, el COETC i l’AEIT. CAT volem organitzar unes jornades de micologia i una sortida boletaire a Llinars del Vallés, pels nostres col·legiats, associats i familiars.

Al llarg de dues sessions que es celebraran el 6 i 13 d’octubre a la seu del Carrer Ali Bei, 59, el nostre col·legiat i associat, Domingo Martín de la Vega, enginyer de Telecomunicació i recol·lector de bolets durant més de 30 anys, ens parlarà del fascinant món dels bolets, tot identificant les espècies més comuns així com les tècniques de recol·lecció i d’identificació de les especies comestibles i també de les tòxiques.

Finalment, si les condicions meteorològiques són bones, el dissabte 15 d’octubre farem una excursió guiada per passar el dia a Llinars del Vallés, tot aplicant els coneixements de les jornades a la muntanya. 

Per la sortida, és recomanable portar roba i calçat per caminar per la muntanya així com un cistell i un ganivet o navalla senzilla per recollir els bolets.

 

JORNADES MICOLÒGIQUES AL COETC- AEIT. CAT

Data de les jornades: dijous, 6 i 13 d'octubre

Hora de les jornades: 18h- 19h

Lloc: Seu COETC- AEIT.CAT (C/ Ali Bei, 59, 08013, Barcelona)  

Ponent: Domingo Martín de la Vega, enginyer de telecomunicació.

SORTIDA BOLETAIRE A LLINARS DEL VALLÉS

Data de la sortida: dissabte, 15 d'octubre

Hora d'inici de l'activitat: Pendent de confirmació

Punt de trobada: Pendent de confirmació 

Ponent: Domingo Martín de la Vega, enginyer de telecomunicació. 

 CONFIRMA ASSISTÈNCIA*: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 Plaçes limitades*


Si vols iniciar la temporada de bolets amb altres enginyers de Telecomunicació, no dubtis en apuntar-te a les jornades micològiques i a la sortida boletaire! 

Confirmacions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. !

Plaçes limitades! 

Celebració de Sant Gabriel 2016 al COETC- AEIT.CAT

Un any més arriba Sant Gabriel al COETC , i en motiu de la celebració del patró dels Enginyers de Telecomunicació hem organitzat un dinar per acomiadar l'estiu amb una paella a la Barceloneta. 

El proper dijous  29 de setembre , les juntes de govern del COETC i l'AEIT.CAT us animen a participar al dinar, com portem celebrant els darrers anys, que tindrà lloc a les 13.00h al Restaurant Barceloneta (Moll dels Pescador, Port Vell, Carrer de l'Escar, 22, 08039 Barcelona)

Com a membre de les nostres entitats pots participar d'aquest dinar-col·loqui de manera gratuita, i si voleu portar acompanyant el preu serà de 50 €/menú.

No us perdeu l’oportunitat de compartir aquesta jornada amb els vostres companys.

Vine, comparteix i celebra!

Confirmació d'assistència i reserva de plaça a través del correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o trucant al 93 229 20 03.

 

 DINAR DE SANT GABRIEL COETC- AEIT.CAT

Dia: dijous, 29 de setembre
Hora: 13,00h 
Lloc: Restaurant Barceloneta (Moll dels Pescador, Port Vell, Carrer de l'Escar, 22, 08039 Barcelona)
 CONFIRMACIONS A: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.